Tofu (soybean curd) lowers serum lipid levels and modulates hepatic gene expression involved in lipogenesis primarily through its protein not isoflavone component in rats

Tofu (soybean curd) lowers serum lipid levels and modulates hepatic gene expression involved in lipogenesis primarily through its protein not isoflavone component in rats

年度2011
業績番号2011211121057
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルTofu (soybean curd) lowers serum lipid levels and modulates hepatic gene expression involved in lipogenesis primarily through its protein not isoflavone component in rats
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,Yoko Takahashi
秋田県立大,Tomokazu Konishi
業績種別発表論文
発表誌Journal of Agricultural and Food Chemistry,59(16),8976-8984,2011.8
課題(1)代謝調節作用に関する健康機能性解明と有効利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145150
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat