Effect of debranching and heat-moisture treatment on the properties of Thai rice flours

Effect of debranching and heat-moisture treatment on the properties of Thai rice flours

年度2011
業績番号2011211121140
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffect of debranching and heat-moisture treatment on the properties of Thai rice flours
著者国連大フェロー,Prajongwate Satmalee
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Junko Matsuki
業績種別発表論文
発表誌International Journal of Food Science and Technology,46(12),2628-2633,2011.12
課題(1)食品及び食品素材の高付加価値化技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145233
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat