Analysis of changes in moisture content and L-ascorbic acid of sweet potatoes during hot air drying

Analysis of changes in moisture content and L-ascorbic acid of sweet potatoes during hot air drying

年度2011
業績番号2011211121147
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルAnalysis of changes in moisture content and L-ascorbic acid of sweet potatoes during hot air drying
著者宮城大学,Takahiro Orikasa
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Takeo Shiina
千葉大学,Akiro Tagawa
業績種別発表論文
発表誌Journal of Miyagi University, School of Food, Agricultural and Environmental Sciences,5(1),35-42,2011.3
課題(1)先端技術を活用した流通・加工利用技術及び評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145240
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat