Evaluation of temperature effect on the interaction between β-lactoglobulin and anti-β-lactoglobulin antibody by atomic force microscopy

Evaluation of temperature effect on the interaction between β-lactoglobulin and anti-β-lactoglobulin antibody by atomic force microscopy

年度2011
業績番号2011211121159
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEvaluation of temperature effect on the interaction between β-lactoglobulin and anti-β-lactoglobulin antibody by atomic force microscopy
著者農研機構特別研究員,Wakayama Junichi
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Sugiyama Shigeru
業績種別発表論文
発表誌Biochemistry,(online),DOI: 10.1021/bi201245k,2011.12
課題(1)先端技術を活用した流通・加工利用技術及び評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145252
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat