Quantification of the distributions of gluten, starch and air bubbles in dough at different mixing stages by fluorescence fingerprint imaging

Quantification of the distributions of gluten, starch and air bubbles in dough at different mixing stages by fluorescence fingerprint imaging

年度2011
業績番号2011211121171
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルQuantification of the distributions of gluten, starch and air bubbles in dough at different mixing stages by fluorescence fingerprint imaging
著者東京大学,Mito Kokawa
食研特別研究員,Kaori Fujita
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Junichi Sugiyama
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Mizuki Tsuta
食研特別研究員,Mario Shibata
東大,Tetsuya Araki
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Hiroshi Nabetani
業績種別発表論文
発表誌Journal of Cereal Science,55(online),15-21,2011.9
課題(1)先端技術を活用した流通・加工利用技術及び評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145264
収録データベース研究業績データベース

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