Mayonnaise contributes to increasing postprandial serum β-carotene concentration through the emulsifying property of egg yolk in rats and humans

Mayonnaise contributes to increasing postprandial serum β-carotene concentration through the emulsifying property of egg yolk in rats and humans

年度2011
業績番号2011211220375
研究機関名農業生物資源研究所
タイトルMayonnaise contributes to increasing postprandial serum β-carotene concentration through the emulsifying property of egg yolk in rats and humans
著者Takeda S
Kimura M
Marushima R
Takeuchi A
Takizawa K
Oino Y
Masuda Y
Kunou M
Hasegawa M
Maruyama C
業績種別発表論文
発表誌Journal of Nutritional Science and Vitaminology 57(3):209-215 10.3177/jnsv.57.209,2011
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020145835
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat