?Effect of dietary fat on total mercury content, antioxidative factors, and lipid profile in adult mice exposed to low levels of methylmercury

?Effect of dietary fat on total mercury content, antioxidative factors, and lipid profile in adult mice exposed to low levels of methylmercury

年度2011
業績番号2011246736
研究機関名水産総合研究センター
タイトル?Effect of dietary fat on total mercury content, antioxidative factors, and lipid profile in adult mice exposed to low levels of methylmercury
著者FRI,Nobuya Shirai
Inst Vegetable and Tea Sci,Kohji Yamaki
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,安全性評価グループ,山下由美子
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,安全性評価グループ,山下倫明
業績種別発表論文
発表誌Food Sci. Technol. Res.,18(1),119-125,1012.1
課題(1)(ア)水産物の安全と消費者の信頼を確保する技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020146652
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat