Microfloral and chemical changes during processing of heshiko produced by aging of salted mackerel with rice bran by means of conventional practice in Wakasa bay area, Fukui, Japan.

Microfloral and chemical changes during processing of heshiko produced by aging of salted mackerel with rice bran by means of conventional practice in Wakasa bay area, Fukui, Japan.

年度2011
業績番号2011247135
研究機関名水産総合研究センター
タイトルMicrofloral and chemical changes during processing of heshiko produced by aging of salted mackerel with rice bran by means of conventional practice in Wakasa bay area, Fukui, Japan.
著者福井県立大学,小坂康之
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,衛生管理グループ,里見正隆
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,衛生管理グループ,舊谷亜由美
福井県立大学,大泉徹
業績種別発表論文
発表誌Fisheries Science,2012.1
課題(1)(ア)水産物の安全と消費者の信頼を確保する技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020147051
収録データベース研究業績データベース

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