Effects of blanching method on hardness and quality components of white asparagus spears harvested in rootstock-planting Fusekomi forcing culture.

Effects of blanching method on hardness and quality components of white asparagus spears harvested in rootstock-planting Fusekomi forcing culture.

年度2010
研究機関名地方独立行政法人北海道立総合研究機構農業研究本部花・野菜技術センター
発表業績 Effects of blanching method on hardness and quality components of white asparagus spears harvested in rootstock-planting Fusekomi forcing culture.
発表(発明)者所属花き野菜グループ
発表(発明)者氏名Maeda,T. Honda,K. JIshi,T. Suzuki,T Suduki,M.
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号The 28th Intrenational Horticulture Congress 2010
業績種別発表業績
発表誌The 28th Intrenational Horticulture Congress 2010
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020147487
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat