Causes And Remedies for Green Discoloration of Processed Garlic Puree: 、Effects of Storage Conditions on Ingredient Bulbs.

Causes And Remedies for Green Discoloration of Processed Garlic Puree: 、Effects of Storage Conditions on Ingredient Bulbs.

年度2011
研究機関名地方独立行政法人青森県産業技術センター農産物加工研究所
発表業績Causes And Remedies for Green Discoloration of Processed Garlic Puree:
、Effects of Storage Conditions on Ingredient Bulbs.
発表(発明)者所属研究開発部
発表(発明)者氏名Yamazaki, Y., Yamamoto, T.and Okuno, T. (2012)
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号Food Sci. Technol. Res., 18, 187-193.
業績種別発表業績
発表誌Food Sci. Technol. Res., 18, 187-193.
課題(1)特産野菜等の機能性成分評価等と高度利用技術等の開発事業
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020155626
収録データベース研究業績データベース

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