Properties of a High Malic Acid-Producing Strains of Saccharomyces cerevisiea isolated from Sake Mash

Properties of a High Malic Acid-Producing Strains of Saccharomyces cerevisiea isolated from Sake Mash

年度2011
研究機関名福岡県工業技術センター生物食品研究所
発表業績Properties of a High Malic Acid-Producing Strains of Saccharomyces cerevisiea isolated from Sake Mash
発表(発明)者所属食品課
発表(発明)者氏名大場 孝宏
発表誌,巻(号),掲載頁(最初の頁~最終の頁),発行年月/出願年月日,出願番号Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, Vol.75, p2025-2029, 2011
業績種別発表業績
発表誌Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, Vol.75, p2025-2029, 2011
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020159670
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat