Properties of endosperm starches and physical properties of cooked rice from Japanese upland rice cultivars containing M-type amylopectin

Properties of endosperm starches and physical properties of cooked rice from Japanese upland rice cultivars containing M-type amylopectin

年度2012
業績番号2012290068
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルProperties of endosperm starches and physical properties of cooked rice from Japanese upland rice cultivars containing M-type amylopectin
著者Fukuyama University,Nakaura Yoshiko
Fukuyama University,Ueda Tomoyuki
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,寒地作物研究領域,梅本貴之
Fukuyama University,Inouchi Naoyoshi
Ibaraki Agric. Cent.,Okamoto Kazuyuki
業績種別発表論文
発表誌Journal of Applied Glycoscience,59,111-117,2012.8
課題(1)タイトル無し
(2)米粉等加工用・業務用水稲品種の育成及び米の未利用成分利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020171654
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat