Acoustic analysis of the swallowing sounds of food with different physical properties using the cervical auscultation method

Acoustic analysis of the swallowing sounds of food with different physical properties using the cervical auscultation method

年度2012
業績番号2012291014
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルAcoustic analysis of the swallowing sounds of food with different physical properties using the cervical auscultation method
著者食総研特別研究員,Mitsuru Taniwaki
食総研特別研究員,Zhihong Gao
大阪市大生活,Katsuyoshi Nishinari
Kaoru Kohyama
業績種別発表論文
発表誌Journal of Texture Studies,44(3),169-175,2013.1
課題(1)タイトル無し
(2)食味・食感特性の評価法及び品質情報表示技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020172600
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat