Distribution of starch-degrading enzymes in rice grains of different cultivars and elution behavior during cooking

Distribution of starch-degrading enzymes in rice grains of different cultivars and elution behavior during cooking

年度2013
業績番号20132103487
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルDistribution of starch-degrading enzymes in rice grains of different cultivars and elution behavior during cooking
著者お茶の水女子大,Mika Tsuyukubo
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,Tetsuya Ookura
お茶の水女子大,Midori Kasai
業績種別発表論文
発表誌Food Science and Technology Research,19(41673),303-311,2013.3
課題(1)タイトル無し
(2)食味・食感特性の評価法及び品質情報表示技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020179547
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat