Photochemical method to evaluate oxidation levels in heat-treated vegetable oil: comparison with peroxide-value and acid-value

Photochemical method to evaluate oxidation levels in heat-treated vegetable oil: comparison with peroxide-value and acid-value

年度2013
業績番号20132103573
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルPhotochemical method to evaluate oxidation levels in heat-treated vegetable oil: comparison with peroxide-value and acid-value
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品安全研究領域,Hiromi Kameya
北海道教育大学,Mitsuko Ukai
業績種別発表論文
発表誌Journal of Food Science and Engineering(3),299-308,2013.4
課題(1)タイトル無し
(2)先端技術を活用した流通・加工利用技術及び評価技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020179633
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat