Konjac glucomannan?induced changes in thiol/disulfide exchange and gluten conformation upon dough mixing

Konjac glucomannan?induced changes in thiol/disulfide exchange and gluten conformation upon dough mixing

年度2013
業績番号20132104802
研究機関名国際農林水産業研究センター
タイトルKonjac glucomannan?induced changes in thiol/disulfide exchange and gluten conformation upon dough mixing
著者China Agricultural University,Zhou, Y.
(独)国際農林水産業研究センター,生物資源・利用領域,Tatsumi, E.
業績種別発表論文
発表誌Food Chemistry,2013.7
課題(1)3.開発途上地域の農林漁業者の所得・生計向上と農山漁村活性化のための技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020180422
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat