Origin identification method by multiple trace elemental analysis of intermuscular bones in grilled eel products produced in Japan, China, and Taiwan

Origin identification method by multiple trace elemental analysis of intermuscular bones in grilled eel products produced in Japan, China, and Taiwan

年度2013
業績番号20132109663
研究機関名水産総合研究センター
タイトルOrigin identification method by multiple trace elemental analysis of intermuscular bones in grilled eel products produced in Japan, China, and Taiwan
著者独立行政法人農林水産消費安全技術センター ,Jun Iguchi
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,安全性評価グループ,山下由美子
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,安全性評価グループ,東畑顕
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,藪 健史
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,安全性評価グループ,山下倫明
業績種別発表論文
発表誌Fisheries Science,79(3),-/-,531-536,2013.5
課題(1)(ア)水産物の安全と消費者の信頼を確保する技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020180973
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat