Temperature during grain ripening affects the ratio of type-Ⅱ/type-Ⅰ protein body and starch pasting properties of rice(Oryza sativa L.)

Temperature during grain ripening affects the ratio of type-Ⅱ/type-Ⅰ protein body and starch pasting properties of rice(Oryza sativa L.)

年度2012
業績番号2012299568
タイトルTemperature during grain ripening affects the ratio of type-Ⅱ/type-Ⅰ protein body and starch pasting properties of rice(Oryza sativa L.)
著者農研機構近中四農研センター、兵庫県立農林水産技術総合センター
Kanae Ashida、Etsuko Araki、Wakako Maruyama-Funatsuki、Hiroyuki Fujimoto、Masaru Ikegami
業績種別発表論文
発表誌Journal of Cereal Science、57、153-159、(2013.1)
課題(1)酒米の酒造適性に及ぼす高温障害を抑制する最適作期決定システムと水管理技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020188182
収録データベース研究業績データベース

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