Rice chalky ring formation caused by temporal reduction in starch biosynthesis during osmotic adjustment under foehn-induced dry wind

Rice chalky ring formation caused by temporal reduction in starch biosynthesis during osmotic adjustment under foehn-induced dry wind

年度2014
業績番号20142120960
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルRice chalky ring formation caused by temporal reduction in starch biosynthesis during osmotic adjustment under foehn-induced dry wind
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,九州研,水田作研究領域,和田博史/CA
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,九州研,水田作研究領域,水田作栽培研究グループ,久保千都
愛媛大学農学部,Gholipour Y
愛媛大学農学部,Nonami H
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,中央研,土壌肥料研究領域,田中福代
ブエノスアイレス大学,Erra-Balsells R
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,作物研,稲研究領域,稲遺伝子技術,堤浩一
山梨大学工学部,平岡賢三
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,九州研,水田作研究領域,森田敏
業績種別発表論文
発表誌PLoS ONE,9(10),e110374,2014.10
課題(1)気候変動下における水稲の高温障害対策技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020194983
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat