Convenient preparation of fungal genomic DNA template for polymerase chain reaction and temporal temperature gradient gel electrophoresis analyses of fungal diversity in Japanese fermented soybean paste, miso

Convenient preparation of fungal genomic DNA template for polymerase chain reaction and temporal temperature gradient gel electrophoresis analyses of fungal diversity in Japanese fermented soybean paste, miso

年度2014
業績番号20142121543
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルConvenient preparation of fungal genomic DNA template for polymerase chain reaction and temporal temperature gradient gel electrophoresis analyses of fungal diversity in Japanese fermented soybean paste, miso
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,,応用微生物研究領域,鈴木聡
,東京農大,,,柏木豊
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,,応用微生物研究領域,楠本憲一
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
業績種別発表論文
発表誌食品総合研究所研究報告,(79),1-7,2015.03
課題(1)新需要創出のための生物機能の解明とその利用技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020195566
収録データベース研究業績データベース

研究業績アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat