Effects of milling ratio and water-to-rice ratio on mastication effort for cooked rice measured by electromyography

Effects of milling ratio and water-to-rice ratio on mastication effort for cooked rice measured by electromyography

年度2014
業績番号20142121560
研究機関名農業・食品産業技術総合研究機構
タイトルEffects of milling ratio and water-to-rice ratio on mastication effort for cooked rice measured by electromyography
著者(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,,食品機能研究領域,Kaoru Kohyama
,JSPS特別研究員,,,N. S. Sodhi
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,,食品工学研究領域,Tomoko Sasaki
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,作物研,,稲研究領域,Keitaro Suzuki
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業績種別発表論文
発表誌Journal of Texture Studies,45(6), 477-486,2014.12
課題(1)食味・食感特性の評価法及び品質情報表示技術の開発
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020195583
収録データベース研究業績データベース

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