瞬間的高圧による低コスト高品質米粉製造システムの商業生産技術の普及

瞬間的高圧による低コスト高品質米粉製造システムの商業生産技術の普及

課題番号2013023283
研究機関名(独)国立高等専門学校機構 沖縄工業高等専門学校,(国)熊本大学,熊本県 産業技術センター,群馬製粉(株),大阪サニタリー金属工業協同組合
研究期間2012-2014
年度2013
中課題瞬間的高圧による低コスト高品質米粉製造システムの商業生産技術の普及
摘要1.瞬間的高圧処理のラインシステム開発
2.原料米に対応した瞬間的高圧処理条件の確立
予算区分農林水産業・食品産業科学技術研究推進事業
業績(1)Improvement effect of Discharge Circuit for the Underwater Shock Wave
(2)Development of a power supply for the food processing device, using high pressure due to evaporation of aluminum wire by discharging high current
(3)Measurement of discharged energy and pressure of underwater shockwave changing materials of contact switch in high voltage power supply
(4)Computational Simulation of Underwater Shock Wave Propagation using Smoothed Particle Hydrodynamics
パーマリンクhttps://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3030213462
収録データベース研究課題データベース

研究課題アクセスランキング

Copyright 2017 農林水産省 農林水産技術会議事務局筑波産学連携支援センター

Tsukuba Business-Academia Cooperation Support Center, Agriculture, Forestry and Fisheries Research Council Secretariat